Elérhetőségek

Project Solutions Kft.

1141 Budapest 14. ker.,
Örs vezér útja 35.
Telefon: +36-70/369-9884
E-mail küldése

A Project Solutions Kft. 2004 augusztusában alakult azzal a céllal, hogy (főleg kis és középvállalati) partnerei számára - a pályázatfigyeléstől egészen a pályázati tevékenység végét jelentő zárójelentések elkészítéséig - komplett megbízható, egyéni igényekre szabott szolgáltatásokat nyújtson. A pályázati tanácsadás mellett- partnereink igénye esetén - a projektek optimális finanszírozási lehetőségeinek megtalálásában is segítünk.

Társaságunk tudatában van annak, hogy egy sikeres pályázat nem létezhet szakmailag megalapozott, megfelelő költségvetésű, horizontális szempontoknak megfelelő projekt nélkül. Tapasztalataink szerint ma még a vállalkozások - erre vonatkozó ismeretek hiányában - nem tudják milyen korlátok, és lehetőségek vannak a fejlesztési elképzelések kidolgozásánál, ezért rendkívül fontosnak tarjuk, hogy már a projekt előkészítésénél közreműködjünk. A megalapozott és átgondolt előkészítési és tervezési folyamatokra alapozva a projekt lebonyolítása felgyorsítható, a pályázati tevékenység buktatói elkerülhetők.

Cégünk minden pályázati tanácsadója - szolgáltatásaink szakmai színvonalát biztosítandó - rendelkezik a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által elismert hivatalos pályázatírói minősítéssel. Az elért szakmai színvonal azonban nem tartható fenn az ismeretek szinten tartása és a tapasztalatok értékelése nélkül. Cégünk büszke arra, hogy munkatársaink a feszített munka mellett folyamatosan vesznek részt képzéseken, konferenciákon annak érdekében, hogy Önöknek mindig naprakész információkat nyújthassanak, az uniós és hazai források megszerzéséért szakmailag kifogástalan pályázattal indulhassanak.

Cégünk tevékenysége nem korlátozódik egyetlen szakterületre. Küldetésünk, hogy partnereink fejlesztési elképzeléseit megismerve, hosszú távú kapcsolatot kiépítve a pályázati és kapcsolódó projekt-tevékenységek teljes folyamatában segítsük és támogassuk. Partnereink vannak az ország egész területén, a gazdaság szinte mindegyik szférájában. Sikereik igazolják, hogy érdemes, hasznos - és lehetséges is - a stratégiai, fejlesztési tervek és elképzelésekhez megfelelő, pályázati úton elnyerhető finanszírozási forrásokat találni. Ezekre alapozva a versenyképesség fenntartható, a piaci pozíciók megőrizhetők az Európai Unió kiélezett piaci körülményei között is, a hazai vállalkozásokra jellemző tőkehiányos állapot okozta következmények elkerülhetők.

Ne feledje! Jó pályázati anyag elkészítése nem ördöngösség, csupán kellő szakmai felkészültség, valamint a pénzügyi és időbeli korlátok szem előtt tartása szükséges. Ha úgy érzi, Önnek is segítségre van szüksége sikeres pályázatának elkészítéséhez, forduljon bizalommal hozzánk.

Segítünk!

Project Solutions Kft. - Magyar